Lamelparket, systeemvloeren en grenen vloeren

Deze vloeren / planken zijn te verkrijgen in verschillende diktes, kleuren en kwaliteiten.

Wij leveren uiteraard ook ondervloeren, plinten, olie en lijm.
Omdat wij het parket per volle container inkopen kunnen wij dit zeer goedkoop aanbieden.
Wij hebben ook alles voldoende op voorraad zodat u alles gelijk mee kunt nemen en u niet weken hoeft te wachten voordat het binnen is. Zelfs voor klusbedrijven en projectontwikkelaars zullen onze prijzen zeer aantrekkelijk zijn.

Wij kunnen de vloeren vaak tegen een zeer scherpe prijs bezorgen.

Assortiment
Grenen vloeren / planken / vloerdelen / wandbeschot / plafond betimmering. Grenen vloeren / planken / vloerdelen / wandbeschot / plafond betimmering.  »

Grenen vloeren / planken (bij ons €8,47 ex. btw per m2) zijn een heel stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een eiken vloer. Een grenen (Pin Maritime) houten vloer is op verschillende manieren af te werken en geeft een natuurlijke uitstraling. In de winkel kunnen we u vele resultaten qua kleuren laten zien.Lamelparket Lamelparket  »

Lamelparket, ook wel bekend onder de naam "werkingsvrije" vloerdelen, zijn planken opgebouwd uit 3 lagen. De toplaag bestaat uit hardhout variërend in dikte van 3 tot 6 mm. De middenlaag bestaat meestal uit vuren strookjes, die haaks op de toplaag zijn gelijmd. De onderlaag is een contralaag, ook meestal van vurenhout, gelijmd in de lengterichting van de toplaag.


Duoplanken / Systeemvloeren Duoplanken / Systeemvloeren  »

Een systeemvloer is het innovatieve product onder de houten vloeren. Een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout, terwijl de basislaag daaronder is opgebouwd uit eersteklas multiplex.Massief eiken planken / vloerdelen Massief eiken planken / vloerdelen  »

Eiken vloerdelen zijn een harde en slijtvaste vloer met karakter. Onze Eiken plankenvloeren worden onbehandeld geleverd en hierdoor zijn deze vloeren op veel verschillende manieren te behandelen en af te werken. U kunt ervoor kiezen om een onbehandelde vloer te bestellen en de vloer zelf naar keuze af te werken met een lak, olie of hardwax-olie.


Laminaat Laminaat  »

Haal het natuurlijke effect van echt hout of steen in huis met laminaat! Laminaat is een veel voorkomende vloer in huis. Het heeft een authentieke uitstraling en vele praktische eigenschappen, waardoor het goed past bij de levensstijl van nu.


Ondervloeren (Deze maand 30% korting!) Ondervloeren (Deze maand 30% korting!)  »

Bij een nieuwe vloer moet u vaak ook een ondervloer kopen. Door middel van een ondervloer zult u de kwaliteit van uw vloer behouden. Laat u zich goed door ons informeren over welke ondervloer u kunt kopen. Elke ondervloer heeft namelijk een eigen functie.


Plinten Plinten  »

Massief houten & mdf plinten om uw vloer mee af te werken.


Oliën en onderhoudsmiddelen ( Osmo / Woca ) Oliën en onderhoudsmiddelen ( Osmo / Woca )  »

Verscheidene oliën voor kleuring, bescherming en onderhoud.


Spanveren / parketveren (Deze maand 25% korting) Spanveren / parketveren (Deze maand 25% korting)  »

Tegenwoordig gebruikt men parketveren zodat de vloer niet verlijmd hoeft te worden.Aluminium en RVS profielen Aluminium en RVS profielen  »

Aluminium en RVS profielen


Diversen Diversen  »

 


Kit en lijm Kit en lijm  »

Alle soorten kit en lijm die nodig zijn om een vloer en plinten te bevestigen.
  Contact
Grebbedijk 26
6702 PC Wageningen

06 - 41 84 87 88
0317 - 42 45 57
info@pbullinga.nl
  Openingstijden
Ma: 9:00 - 17:30
Di: gesloten
Wo: 9:00 - 17:30
Do: 9:00 - 17:30
Vr: 9:00 - 17:30
Za: 9:00 - 17:30
Eventueel ook op afspraak
06 - 41 84 87 88  |  0317 - 42 45 57  |  info@pbullinga.nl  |  Grebbedijk 26  |  6702 PC Wageningen  |  |   facebook